Hihnanasentaja


Helsingin Hihna Oy hakee hihnanasentajaa aliurakoitsijaksi ensisijaisesti toiminimellä. Voit tulla kauempaakin, autamme tarvittaessa majoituksen hankkimisessa Tuusulasta. Viikonloput voi halutessaan viettää edelleen kotikonnuilla, vaikka tarjoamme töitä myös viikonlopuille.

 Työtehtävät

Tulet toimimaan pääasiassa kuljetinhihnojen asennus, huolto- ja korjaustöissä asiakkaiden työmailla, vaativissa olosuhteissa. Työ saattaa sijaita esimerkiksi kivimurska-asemalla tai kierrätyslaitoksella. Työ pitää sisällään hihnojen asennuksen kuljettimeen, hihnan paikkaukset, huollot sekä hihnan puhdistukseen tarvittavien ym. osien asentamisen kuljettimeen. Työmailla tulet työskentelemään yhden tai useamman muun asentajan kanssa. Työvälineinä käytätte erilaisia työkaluja ja koneita.

Työn vaatimukset
Työ ei edellytä aiempaa kokemusta alalta, vaikkakin se katsotaan eduksi metallialan koulutuksen ohella, erityisesti arvostamme hitsausosaamista. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen erilaisten koneiden huoltotöistä. Työ edellyttää valmiutta lähteä asennuskeikalle lyhyelläkin varoitusajalla myös virallisten toimistoaikojen aikojen ma-pe klo. 8-16 ulkopuolella, ja viikonloppuisin. Ajokortti on ammatissa välttämätön.
 

Jätä hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen: 


Hihnan esivalmistelija


Helsingin Hihna Oy hakee kuljetinhihnan esivalmistelijaa kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen. Voit tulla kauempaakin,  autamme tarvittaessa majoituksen hankkimisessa Tuusulasta. Viikonloput voi halutessaan viettää edelleen kotikonnuilla, vaikka tarjoamme töitä myös viikonlopuille.

Työtehtävät
Hihnaliitoksen valmistelu Helsingin Hihnan verstaalla Tuusulassa.

Työn vaatimukset
Työ ei edellytä aiempaa kokemusta alalta, vaikkakin se katsotaan eduksi.
Työ edellyttää hihnojen valmisteluvalmiutta tarvittaessa myös virastoaikojen ma-pe klo. 8-16 ulkopuolella, sekä tarvittaessa viikonloppuisin.
Hyvä fyysinen kunto on työn edellytys.

Työ edellyttää tarkkuutta ja työturvallisuusasiat on huomioitava.

Jätä hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen: